Vi tillhandahålla pedagogiska kurser som blandar instudering med kunskapstester. Vi tar hjälp av pedagoger och specialister inom e-Learning (digital utbildning) för att kurserna ska bli så bra som möjligt.

Vilka är vi och hur hjälper vi dig?

Basutbildarna är en utbildningsportal för webbutbildningar riktade till entreprenadbranschen. Vårt syfte är att hjälpa dig som entreprenör att enkelt tillgodose dig och din personal med all den kunskap ni behöver för att offerera, projektera och utföra era arbeten på ett säkert och professionellt sätt. Vi har som målsättning att bli det självklara valet för alla företag och organisationer som vill höja sin personals kompetens.

Varför E-Learning?

E-Learning är ett perfekt sätt för dig som vill utbilda dig på ett flexibelt och kvalitetssäkert sätt. Genom E-Learning säkrar vi samma höga nivå (läraren har aldrig en dålig dag) och en oslagbar tillgänglighet.

Varför inte gå en kurs på kvällen när barnen lagt sig? Eller i bilen på långresan?


Medlem i SBSV

SBSV står för Sveriges branschförening för säkrare vägarbetsplatser, och är en branschorganisation med representation från såväl utbildningsföretag som kommuner och entreprenörer. Basutbildarna är en aktiv medlem i SBSV, där vi deltar i seminarier, utveckling och evenemang.

Vi samarbetar även med ID06 för att säkra kvalitet och tillgänglighet för dig som kund.

Vilka är vi?

Vi som jobbar med Basutbildarna är:

2x Civilingenjörer (maskinteknik och samhällsbyggnad) med flerårig erfarenhet av små och stora byggbolag
1x Lärare
1x Entreprenör

Detta får ni om ni anlitar oss

  • Snabb och professionell service
  • Support alla dagar, året om
  • Du får en flexibel samarbetspartner som kan stötta dig i hela eller delar av ditt arbetsmiljöarbete.
  • Du får tillgång till vår breda kompetensbas inom arbetsmiljö med expertkompetens.
  • Du får en professionell och kvalitetsmedveten samarbetspartner.

En riktigt god service

Tillsammans har vi den kompetens och erfarenhet som gör att du som kund kan vara trygg när du utbildar dig hos oss. Hör gärna av dig om du har några frågor eller tankar som du vill diskutera med oss. Vi är aldrig mer än ett mail eller telefonsamtal bort!

Kontakta oss