Vi på Basutbildarna erbjuder kvalitetssäkrade arbetsmiljöutbildningar online riktade mot byggbranschens entreprenörer, beställare och konsulter sedan 2016.

Vilka är vi och hur hjälper vi dig?

Vårt mål är att erbjuda kvalitativa utbildningar enkelt och smidigt för att tillgodose er med all den kunskap ni och era medarbetare behöver för att offerera, projektera och utföra era arbeten på ett säkert och professionellt sätt.

Vi inriktar oss på utbildningar online via webbutbildningar där ni studerar självständigt i er egna takt med hjälp av vår utbildningsportal och vi erbjuder även lärarledda utbildningar online. Vi erbjuder kurser i BAS P/U, SAM/BAM, APV, Säkra lyft och Fallskydd.

Vår vision


  • Kvalitativa och granskade utbildningar
  • Bra service och nöjda kunder
  • Enkelt och smidigt


Webbaserade utbildningar online

Vi tror på webbutbildningar online då det ofta är svårt för en arbetsgivare att samla alla sina medarbetare samtidigt på en och samma plats för utbildning samtidigt som den dagliga pågående verksamhet ska fortgå. Därför vill vi ge en möjlighet till kvalitativa kurser där ni kan gå utbildningen i egen takt efter egna förutsättningar och få ett intyg efter avklarat kunskapsprov.

Ägare

Basutbildarna drivs och ägs av bröderna Adrian Stiessel och Alexander Stiessel Åkerström.

Tillsammans med experter och pedagoger bidrar vi med olika erfarenheter och kunskaper som gör oss till ett starkt team som kan erbjuda kvalitativa utbildningar och med en riktigt bra service.

Vi är ansluta till

ID06 – Organisation för sund konkurrens och säkra arbetsplatser i byggbranschen

SBSV – Sveriges branschförening för säkrare vägarbetsplatser


ID06       SBSV

Kontakta oss

Ni är hjärtligt välkomna att kontakta oss. Vi samarbetar med flera organisationer och företag. Och är ni ett större företag med flera som ska gå kurser för att få behörighet och intyg kan vi diskutera paketpriser för er.

Tveka inte att kontakta oss!

Kontakta oss