Få ditt godkända resultat registrerat på ditt ID06-kort

När du genomfört och klarat av vår webtentamen lägger vi in ditt utbildningsbevis i ID06 kompetensdatabas om du vill. För att vi ska kunna göra det behöver du identifiera dig med mobilt Bank-ID hos oss.

ID06

ID06-ackrediterade utbildningar

ID06 är ett ID-kort för byggbranschen som ska användas av personer som befinner sig på en byggarbetsplats. Kortet är personligt och loggas med den enskilde anställdes utbildningshistorik och behörigheter. På detta sätt kan platschefen enkelt få en överblick över samtliga medarbetares utbildningsbevis för att säkerställa att särskilda arbetsmoment utförs av personer med lämplig utbildning. För att se utbildningsbevisen loggar platschefen eller arbetsledaren in i ID06-systemet.
För att en utbildning ska loggas på kortet krävs det att utbildningsarrangören är ackrediterad, vilket Basutbildarna naturligtvis är.


Hur ser jag till att min utbildning registreras?

De enda som kan registrera en utbildning i utbildningsdatabasen är utbildningsföretaget som har hållit i utbildningen. Det är även utbildningsföretaget som är ansvarigt för att säkerställa att utbildningen uppfyller de krav från lagar och branschöverenskommelser som är tillämpliga. Har du gått en utbildning vänder du dig till oss på Basutbildarna som höll i utbildningen för att erhålla registreringen. Maila oss om du har fler frågor.

Vilka är vi?

Vi som jobbar med Basutbildarna är:

2x Civilingenjörer (maskinteknik och samhällsbyggnad) med flerårig erfarenhet av små och stora byggbolag
1x Lärare
1x Entreprenör

Rubrik…

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

En riktigt god service

Tillsammans har vi den kompetens och erfarenhet som gör att du som kund kan vara trygg när du utbildar dig hos oss. Hör gärna av dig om du har några frågor eller tankar som du vill diskutera med oss. Vi är aldrig mer än ett mail eller telefonsamtal bort!

Kontakta oss